Održavanje IT sustava

Održavanje se sastoji od redovitog nadzora vašeg sustava, te nam omogućuje pravovremenu detekciju kvarova i ispada sustava. 


Kroz pravilno održavanje sustava kvarovi i ispadi u sustavu svedeni su na minimum što uvelike utječe na sam rad poslovanja. U današnje vrijeme je nezamislivo raditi bez bitnih servisa koji su potrebni za uspješno poslovanje. Upravo radi vaše dodatne sigurnosti nudimo uslugu kopije bitnih servisa, potrebnih za normalno funkcioniranje u našem zakupljenom podatkovnom centru. Usluga je dostupna samo malim korisnicima.

Posebnu pozornost dajemo na zaštitu vaših poslovnih podataka koji mogu biti izloženi opasnosti raznim napadima izvana, kao i slučajnim uništavanjem podataka unutar sustava od strane djelatnika. Upravo radi toga razloga sigurnosne kopije vaših podataka vršimo na više različitih lokacija.

Radi sigurnosti od neovlaštenih vanjskih napada, implementiramo i vršimo nadzor samog vatrozida (firewall-a) koji detektiraju maliciozne softvere te blokiraju razne maliciozne web stranice.


Kroz naš nadzorni centar u realnom vremenu pratimo stanje kompletne mrežne opreme u vašem računalnom sustavu. 

Prijave kvarova i pregled statusa svakog naloga za naše klijente vrše se preko korisničkih stranica. 

DOGOVORITE SASTANAK

Ukoliko Vam je potrebna analiza trenutnog sustava ili potreba za novom implementacijom, kao i potreba za održavanjem sustava, slobodno nam pošaljite upit preko kontakt forme.

Ako Vam je draži vaš mail preglednik slobodno pošaljite direktno na mail info@a2it.hr i javit ćemo se u najkraćem mogućem roku.