O NAMA

         Kao mlada tvrtka koja je osnovana 2020. godine, možemo reći kako smo na dobrome putu prema ostvarenju naših poslovnih ciljeva.  Na samom početku uspostavili smo kontakt, a zatim ostvarili poslovne dogovore za održavanje IT sustava sa renomiranim tvrtkama na području Zagrebačke županije. Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu i prezentaciji naših ciljeva, naša lista korisnika se mijenja iz dana u dan. Naši djelatnici posjeduju svjetski priznate certifikate poznatih tvrtki kao što su Microsoft, HP i Lenovo, što je jedan od razloga zašto nam naši korisnici vjeruju. Trudimo se raznim edukacijama i školovanjem biti u toku sa tehnologijom pa se tako nadamo kako će se na listi certifikata pronaći i ostala imena iz IT svijeta.

        Osim održavanja informatičkih sustava bavimo se i servisom prijenosnih računala, poslužitelja (servera) i osobnih računala , te prodajom rezervnih dijelova za iste. Usluga prodaje radi na principu upita, no na listi ovogodišnjih ciljevima je i otvaranje internet trgovine, s kojom bismo našu uslugu prodaje omogućili svim korisnicima u našoj regiji. Tako će mjesto na našoj internet trgovini pronaći uređaji brendova Lenovo, HP, Asus, Acer, Xiaomi i ostali.

REFERENTNA LISTA

Na referentnoj listi nalaze se imena renomiranih tvrtki koje koriste naše usluge, a to govori u prilog našeg rada, stručnost i uzajamnog povjerenja.

1. Kroko proizvodnja i razvoj d.o.o.

2. Krokoteks Hoteli d.o.o.

3. Krokoteks d.o.o.

4. Hidropneumatika d.o.o.

5. Održavanje vagona d.o.o.

6. Competence d.o.o.

7. Stolar d.o.o.

8. Instalaterko d.o.o.

9. Alpina CRO d.o.o.

10. MONTER-STROJARSKE MONTAŽE D.D.

11. RADIO SVETI IVAN ZELINA d.o.o. 

12. Županijske ceste Zagrebačke županije d.o.o.

13. Poliklinika Milojević

 

 

Kontakt

Pišite nam, naš tim će u najkraćem roku odgovoriti na Vaš upit.

TELEFON

+38514813957

adresa

Sveti Ivan Zelina
CROATIA

Mail

info@a2it.hr

RADNO VRIJEME

Pon - Pet …… 8:00h – 18:00h
Sub, Ned ....… Ne radimo